INTERIEURFOLIE

Bovenstaande INTERIEURFOLIE & PLAKFOLIE is voorradig en binnen 24h verzonden/geleverd! Zie ook D-C-Fix® pagina: ORDER ONLINE

 

Interieurfolie van PLAKFOLIE.nl

Wil jij jouw interieur voorzien van een compleet nieuwe look en feel? Maar heb je niet het budget voor een compleet nieuwe inrichting?

Dan is interieurfolie van PLAKFOLIE.nl echt iets voor jou. Neem snel een kijkje in ons aanbod van luxe interieurfolies.

Wat is interieurfolie?

Nog niet iedereen is bekend met wat interieurfolie nu eigenlijk is. Wij geven daarom graag de extra informatie die je nodig hebt bij het uitzoeken van een geschikte interieurfolie voor jouw huis. Interieurfolie is een folie soort waarmee je eenvoudig bestaand meubilair voorziet van een nieuwe look. Dit kan van alles zijn. Van keukenkastjes die een opfrisser nodig hebben tot het aanrechtblad. Maar ook tafelbladen en vensterbanken kunnen allemaal voorzien worden van een nieuwe look door middel van interieurfolie.

Interieurfolie voor thuisgebruik..

De toepasbaarheid van de interieurfolies van PLAKFOLIE.nl is zeer breed. Hierdoor bepaal je altijd zelf welk meubelstuk of accessoire een nieuwe look verdiend. Veel binnenhuisarchitecten en particulieren maken steeds vaker de keuze voor interieurfolie in plaats van een nieuwe inrichting. Het is namelijk vele malen goedkoper om de interieurfolie op je bestaande inrichting te plakken dan om te kiezen voor een nieuwe inrichting. Bovendien past dit ook helemaal binnen de trend van verduurzamen, waar we de afgelopen jaren steeds meer aandacht voor hebben. Je verlengt namelijk de levensduur van jouw inrichting aanzienlijk door interieurfolie te gebruiken.

Zakelijk interieur verfraaien met interieurfolie..

Interieurfolie is niet alleen geschikt om een huis te voorzien van een nieuwe look, maar ook een zakelijke inrichting. Wij zien steeds meer bedrijven die er voor kiezen om met interieurfolie het zakelijke interieur te voorzien van een frisse look. Denk hier onder andere aan:

Wrappen van deuren
Wrappen van muren
Wrappen van bureau’s
Wrappen van vensterbanken
Wrappen van balies
Wrappen van (archief-) kasten

Wrappen van keukens
Wrappen van tafels

Op zoek naar een folie voor werkbladen? Dan is het een verstandige keuze om te gaan voor een premium variant die beter bestand is tegen krassen, vuil en zweet.

Verschillende soorten interieurfolie van PLAKFOLIE.nl..

Bij PLAKFOLIE.nl hebben we een divers aanbod interieurfolies in verschillende designs. Hierdoor is er altijd wel een decor dat perfect aansluit op de gekozen interieurstijl. Bij ieder decor heb je bovendien ook nog de keuze uit verschillende varianten. Of je nu op zoek bent naar een folie met houtlook of toch liever gaat voor een steen/beton look.

Duurzame interieurfolies..

Bij PLAKFOLIE.nl heb je naast de verschillende decors ook de keuze uit twee varianten interieurfolie. Wij zijn namelijk ook de specialist op het gebied van PVC vrije interieurfolies. Deze folies hebben een drastisch lagere ecologisch voetafdruk van de PVC houdende varianten. Bovendien zijn deze duurzame folies ook geurloos. Wel zo prettig als je van plan bent jouw huis een makeover te geven met interieurfolie. Gaat deze duurzaamheid dan ten koste van de kwaliteit en prijs? Nee! De kwaliteit van de pvc vrije variant is minstens zo goed als de pvc houdende varianten en qua prijs is er geen verschil.

Bij PLAKFOLIE.nl is de keuze altijd reuze. Toch nog vragen over de interieurfolies van PLAKFOLIE.nl? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@plakfolie.nl

 

Dé webwinkel met uitgangspunten..

Alle INTERIEURFOLIE per direct bestel- & leverbaar✅ Alle assortimenten in de webwinkel.. Verzending & Levering B2C & B2B..

Hoogwaardige plakfolie & wrapfolie // Vertrouwde & snelle bezorgservice // Alle verzendingen via PostNL/DHL // Elke zending is incl. Track & Trace

Sinds 1999 leverancier van PLAKFOLIE / DECOFOLIE / WRAPFOLIE & RAAMFOLIE in de Benelux. Actuele assortimenten: D-C-Fix® Noblessa© 3M® & Hexis®

Overtreffen van uw verwachting! Onze raamfolies bieden o.a. uitkomst tijdens alle seizoenen en voor uw energie-rekening..✅ // Koel in de zomer.. warm in de winter!

Trots zijn we om te mogen zeggen dat wij met succes, reeds 20 jaar leverancier zijn, van hoogwaardige & kwaliteits raamfolie/decofolie & plakfolie, in de Benelux. We zijn in 2016 gestart met de webwinkel, om u als klant nog beter te kunnen bedienen en ons beter in de huidige (online) markt te kunnen onderscheiden. Met succes, mede omdat we op deze manier meer mensen bereiken om de diverse toepassingen, van onze raamfolie/decofolie & plakfolie duidelijk te kunnen maken. Wij proberen op zo eenvoudig en duidelijk mogelijke wijze, onze klanten een zo goed mogelijk advies te geven! Indien u vragen heeft, dan vernemen we dit natuurlijk graag en vrijblijvend via: info@PLAKFOLIE.nl

HOME-PAGE

Sinds 1999 leverancier van PLAKFOLIE DECOFOLIE RAAMFOLIE & WRAPFOLIE Maar ook: VERDUISTERENDE / ZONWERENDE & INTERIEUR DECOFOLIE binnen Benelux.

Actuele en huidige assortimenten 2024: D-C-Fix® Noblessa© 3M® & Hexis®

Alle PLAKFOLIE & RAAMFOLIE per direct bestel- & leverbaar✅

Verzending & Levering B2CB2B

Dé webwinkel met uitgangspunten:

  • Hoogwaardige plakfolie & wrapfolie
  • Vertrouwde & snelle bezorgservice
  • Alle verzendingen via PostNL/DHL
  • Elke zending is incl. Track & Trace
  • Overtreffen van uw verwachting!

Onze raamfolies bieden o.a. uitkomst tijdens alle seizoenen en voor uw energie-rekening..✅

Koel in de zomer.. warm in de winter! info@PLAKFOLIE.nl

© 2016 - 2024 www.PLAKFOLIE.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel